Djurs Sommerland

Efter en brand hösten 2020 har Djurs Sommerland under 2021 bland annat byggt nya personalutrymmen och en ny restaurang för gästerna på Piratland.

Till personalutrymmena, som består av nya toaletter i närheten av lunchrummet, samt omklädningrum för damer och herrar med dusch och toaletter, har vi levererat ATLANTIC ONE-skärmväggar och dörrar samt ATLANTIC SINGLE-skärmväggar i ljusgrått (designkod 3153).

Förutom att använda våra skärmväggar till toalettbåsen och som skiljeväggar mellan duscharna, används skärmväggarna även som avskärmning vid ingångarna till omklädningsrummen för att värna medarbetarnas integritet.

Ordern till Djurs Sommerland levererades i omgångar för att ge montörerna möjlighet att sätta upp skärmväggarna i etapper, samtidigt som de slapp bekymra sig att förvara materialet till nästa etapp. Denna lösning kom vi fram till tillsammans med kunden eftersom vi alltid vill tillmötesgå kundernas önskemål – även om det kan krävs extra hantering, lagerplats och planering från vår sida.

Vi är specialister
på laminat och melamin

Speciallösningar till byggbranschen
och möbelsindustrin

Vi har vår egen produktion,
där vi förfogar över en modern maskinpark

Vi säljer till byggbranschen
i hela Skandinavien