KB-hallen

I början av det nya året 2019 öppnade KB-hallen på Frederiksberg i Köpenhamn igen. Efter att en brand i KB-hallen 2011 satte igång processen med att få en ny hall revs den gamla 2016 för att ge plats till en helt ny hall i samma rundbågestil som den tidigare hallen.

I samband med uppförandet av den nya hallen levererade Lamipro en lösning på skärmväggar till toaletterna i byggnaden. Här användes vårt NEVADA ONE-system, som består av en fukttålig spånplattekärna med pålimmat laminat, vilket kräver ett minimum av underhåll och passar bra till torra utrymmen.

För projektet valdes NEVADA ONE i svart (färgkod 3190 / NSC S9000-N) tillsammans med ett L-handtag med rosett. Det bidrar till att upprätthålla det genomgående intrycket, eftersom man även valt svarta väggar och tak, samt en mörkt antracitgrå sten till golvet.

När vi talade med Michael Lynge-Svendsen från entreprenadföretaget Einar Kornerup A/S hade han också enbart positiva saker att säga om upplevelsen med Lamipro och skärmväggarna:

”Vi monterade och Lamipro levererade. De var väldigt lätta att ha att göra med, ända från prov och korrespondens med arkitekten till montering av själva skärmväggarna. Lätt och smärtfritt – och utan överraskningar i budgeten.”

Vi är specialister
på laminat och melamin

Speciallösningar till byggbranschen
och möbelsindustrin

Vi har vår egen produktion,
där vi förfogar över en modern maskinpark

Vi säljer till byggbranschen
i hela Skandinavien