LAMIPRO firar 25 års jubileum

I år firar LAMIPRO 25 års jubileum och ser tillbaka på en helt otrolig utveckling sedan 1997 då Gert grundade LAMIPRO ApS på en gammal gård i Stånum lite utanför Randers, Danmark. Sedan dess har företaget blivit ett AB, gården är nu bytt ut med 3,000 kvm produktionshallar, ett par medarbetare har ökat till 25 och Kim och Kian har tagit över efter deras far.

LAMIPROs värden: en överenskommelse är en överenskommelse, respekt och ordentlighet, kvalitet och flexibilitet, har vi dock bevarat och det genomsyrar företaget än i dag.

Som tur är har vi även lyckats att behålla många av våra duktiga medarbetare. I år har vi hyllat tre 25 års jubilarer tillsammans med företagets jubileum. Flera av våra andra medarbetare har varit här i både 15, 18 och 23 år. Därför även ett stort tack till alla våra duktiga medarbetare för deras engagemang under åren, de har i stor utsträckning bidragit till att företaget är där det är idag.

I anledning av vårt jubileum blev alla medarbetare inbjudna till teambuilding, middag och övernattning på Rebild Bakker, en stor succés.

Slutligen vil vi gärna säga stort tack till alla våra underbara kunder, leverantörer och kompanjoner för många års bra samarbete. Många har varit med från första början, därför bör vi även gratta er på vårt 25 års samarbets-jubileum.

Vi ser fram mot ytterligare 25 år inom branschen och med rivande utveckling.

Vi är specialister
på laminat och melamin

Speciallösningar till byggbranschen
och möbelsindustrin

Vi har vår egen produktion,
där vi förfogar över en modern maskinpark

Vi säljer till byggbranschen
i hela Skandinavien