Nyuppförda toalett -och duschrum hos OK Snacks

Under 2022 utökade OK Snacks deras produktion med 5 500 kvadratmeter. Fler toalett- och duschutrymmen behövdes och vi levererade vårt nya skärmväggsystem ATLANTIC SOLID till de nya rummen.

Vårt nya SOLID system monteras i en u-profil direkt mot golv, vilket säkrar användarens privatliv, minskar ljudnivån och undviker att dusch eller rengöringsvatten rinner ut till övriga rum på trots av luft mot tak som ser till att utrymmet är ventilerat och med ljusinsläpp.

Det speciella med de nya utrymmen hos OK Snacks var att endast duschutrymmens frontväggar och gavelväggar monterades i golvskena med skiljeväggarna mellan varje bås monterades på justerbara fötter med luft mot golv. Dessutom monterades även toalettväggarna på justerbara fötter med ventilation både uppifrån och nerifrån. På trots av toaletternas och duschrummens olika monteringar mot golv livar hela uppsättningens övre kant och framstår som en elegant enhet.

Som extra service för användarna har OK Snacks även valt bänkar av vårt kompaktlaminat, monterade med gaffelbeslag i varje rum.

Vi är specialister
på laminat och melamin

Speciallösningar till byggbranschen
och möbelsindustrin

Vi har vår egen produktion,
där vi förfogar över en modern maskinpark

Vi säljer till byggbranschen
i hela Skandinavien