Sønderborg Lystbådehavn

Under 2021 genomgick Sønderborg Lystbådehavn en stor modernisering som bland annat omfattade renovering av toaletter och badrum samt nyetablering av enskilda kabiner, familjebadrum och handikappvänliga badrum.

I samband med moderniseringen har LAMIPRO levererat en stor mängd skärmväggsystem för många olika rum och ändamål. Vi har till exempel levererat såväl ATLANTIC ONE, DOORS som SINGLE till uppsättningarna. Utöver detta har vi levererat matchande bänkar till de enskilda kabinerna och hyllor för många olika ändamål.

Det unika med skärmväggssystemen till Sønderborg Lystbådehavn är den tvåfärgade designen som skapas genom en kombination av betongutförandet (designkod 5648) på dörrarna med de ljusgrå (designkod 3153) skärmväggarna. Det ger ett nytt och spännande intryck som man inte ser ofta.

Gemensamt för alla skärmväggssystem är att de ingår i vår ATLANTIC-serie som tillverkas av kompaktlaminat. Eftersom kompaktlaminat är en mycket stark och underhållsfri produkt samt är vattenavvisande passar denna serie bra för våtrum och miljöer med extra höga krav på rengöringen.

Vi är specialister
på laminat och melamin

Speciallösningar till byggbranschen
och möbelsindustrin

Vi har vår egen produktion,
där vi förfogar över en modern maskinpark

Vi säljer till byggbranschen
i hela Skandinavien