Tinghallen

Sedan början av 2018 genomförs en helrenovering av kongress-, musik- och kulturhuset Tinghallen i Viborg som omfattar både ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnad.

I samband med den enorma renoveringen byggdes nya toaletter i källaren, till vilka vi levererade våra ATLANTIC SILENT-skärmväggar och -dörrar i vitt (designkod 3096/NCS S0500-N) till 32 toaletter. Vi levererade dessutom våra nya klädkrokar, som förutom att de ger användarna lite extra service också matchar både skärmväggar och dörrar med sin eleganta design och sina rena linjer.

ATLANTIC SILENT är vår skärmväggslösning som går från golv till tak och därmed fungerar som fullständig avskärmning för maximalt avskildhet. ATLANTIC SILENT tillverkas av kompaktlaminat som är en extra stark och underhållsfri produkt och därför lämpar sig väl för platser med högra krav på rengöring.

En stor del av Tinghallens toaletter byggdes på båda sidor om en 26 meter lång gång och skulle byggas kring flera betongpelare som byggnaden är uppförd på. Utmaningen med betongpelarna löste vi tillsammans med entreprenören genom att anpassa måtten på skärmväggarna. Dessutom gjorde vi runda utskärningar i skiljeväggarna för att uppfylla kundens önskemål om att kunna dra rören igenom.

Vi är specialister
på laminat och melamin

Speciallösningar till byggbranschen
och möbelsindustrin

Vi har vår egen produktion,
där vi förfogar över en modern maskinpark

Vi säljer till byggbranschen
i hela Skandinavien