Daghemmet ”Lindetræet”

Till ett nyetablerat privat daghem i Grindsted i Danmark har vi levererat vårt ATLANTIC PLAY skärmväggssystem i barnhöjd.

Systemet består av två toalettbåsar med skärmväggar, dörrar samt lösa skärmväggar mellan 2 toaletter. Att ha öppen lösning med skärmväggar mellan toaletterna är en fördel speciellt för de mindre barn som kanske ännu inte tycker om att sitta i ett avstängt bås. Dessutom ger det mer plats och möjlighet att de vuxna kan hjälpa till.

Det som är speciellt just med denna leverans är den tvåfärgade kombination med vita väggar (designkod 3096) och med ljusgråa (designkod 3153) dörrar och lösa skärmväggar. Dessutom valde daghemmet dörrar med SAFE grepp med låsreglage i stället för dörrknoppar utan lås, en valfri möjlighet. Dörrknopparna beställde daghemmet ”Troldhøj” däremot. Du kan se och läsa mer om detta här.

Fördelarna med ATLANTIC PLAY är bland annat att:

  • Hela systemet (både dörrar och väggar) sågas ner till barnhöjd som ger ett tryggare miljö för barnen och lättare för de vuxna när de ska hjälpa barnen.
  • Systemet är utvecklat speciellt till barn och produceras med rundade radiehörn och klämfria gångjärn för att barnen inte skadas på de vassa hörnen och inte klämmer sina fingrar.
  • Systemet levereras med magnetkant som ser till att dörren inte stängs eller öppnas av sig själv.

Vi är specialister
på laminat och melamin

Speciallösningar till byggbranschen
och möbelsindustrin

Vi har vår egen produktion,
där vi förfogar över en modern maskinpark

Vi säljer till byggbranschen
i hela Skandinavien