Perfect sense topmatt

Fotografen är på väg

Speciallaminater från EGGER

EGGER hör till världens ledande laminatproducenter och har fler än 270 olika designer på lager i Tyskland. Bland EGGERs laminat finns speciallaminat som de populära Feelwood och PerfectSense Topmatt och HighGloss.

Som återförsäljare av EGGER laminat har vi direkt tillgång till deras stora lager i Tyskland, varifrån vi får leveranser varje vecka. Därför kan vi snabbt och enkelt få fram EGGERs speciallaminat.

Feelwood är en ny höjdpunkt inom ytor. Strukturen återger träets utseende, känsla och estetiska egenskaper, vilket ger ett mycket naturligt och äkta utseende.

Där Feelwood skiljer sig mest från äkta trä är på priset och hållbarheten. Feelwood är mycket mer kostnadseffektivt, mer hållbart, lättare att anpassa och mer ljusbeständigt. Samtidigt är Feelwood mindre känsligt för slag och repor och kräver generellt mindre underhåll.

PerfectSense Topmatt och HighGloss från EGGER är toppkvalitet inom högglansiga och matta laminat. Ytorna utstrålar exklusivitet och lyx, och de kan användas i både privata och kommersiella utrymmen.

PerfectSense Topmatt är en modern, varm och sammetslen yta som är ytterst behaglig att röra vid, medan PerfectSense HighGloss har en imponerande glansnivå och en extrem djupeffekt, som hittills endast funnits i glasmaterial. Båda ytorna är motståndskraftiga mot fingeravtryck och mycket enkla att rengöra och underhålla.

Specifikationer

Kärnmaterial
Spånskiva | MDF-skiva | Plywood

Vi är specialister
på laminat och melamin

Speciallösningar till byggbranschen
och möbelsindustrin

Vi har vår egen produktion,
där vi förfogar över en modern maskinpark

Vi säljer till byggbranschen
i hela Skandinavien

Kontakta oss på +46 (0)372 - 102 10
Har du frågor om produkter eller rådgivning kan du alltid nå oss på telefon eller mail.